У Черкасах до Дня Незалежності створять найбільший синьо-жовтий герб в Україні

У Черкасах до Дня Незалежності створять найбільший синьо-жовтий герб в Україні

Сьогодні, 21 серпня молоді дизайнери розпочнуть створювати найбільший відбиток синьо-жовтого Герба України в центрі Черкас, на фасаді ТРЦ «Любава». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Проект ініційований до 23-ї річниці від Дня Незалежності України і має назву «Єдина країна». Захід має на меті підтримати патріотичний дух українців, а також поширити ідеї єднання нації в контексті напруженої ситуації, що склалася у країні.

Герб буде зображений на фоні кольорів Державного Прапору. Також великий жовто-блакитний стяг перебуватиме всередині ТРЦ «Любава».

Черкаські митці Олександр Яковенко та Тарас Дядик розпочнуть роботу над втіленням Герба 21 серпня із 21.00. Художники наноситимуть контури державного символу на висоті 18 метрів, використовуючи сучасну мультимедійну апаратуру.

Стати частиною цієї грандіозної події та долучитися до створення найбільшого Державного Гербу в Черкасах зможе кожен охочий.

Офіційна презентація вже створеного символу відбудеться 24 серпня о 19.00. Кульмінацією заходу стане запуск повітряних кульок у вигляді Прапору України.

Цей проект стане подарунком усім жителям міста Черкаси до Дня Незалежності від ТРЦ «Любава», Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру та молодих художників міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x