Листи, малюнки, гроші – бійцям АТО від корсунських дітей та дорослих

Листи, малюнки, гроші – бійцям АТО від корсунських дітей та дорослих

З нагоди відзначення річниці Незалежності України в Черкаській області проходить акція «Єдина родина». Працівники Корсунь-Шевченківської ОДПІ взяли активну участь у проведенні акції.

Вони зібрали та передали Канівському міському координаційному комітету по допомозі ЗСУ 2 800 гривень. У межах заходу податківці написали листи зі словами підтримки українським солдатам, що беруть зараз участь у бойових діях на сході України, намалювали разом із дітьми малюнки.

«У такий непростий для України час працівники Канівського відділення Корсунь-Шевченківської намагаються цими листами не лише підбадьорити воїнів, а й показати, що всі співпереживають за них! Ми єдина родина!» – зазначив начальник відділення Богдан Умриш.

Діти розповіли, що у листах вони намалювали небо, сонце, прапор: «Щоб небо було чистим над Україною, сонечко світило, а серця щоб билися і всі, хто туди поїхали, залишалися живими».

В ЦОП Корсунь-Шевченківської ОДПІ напередодні Дня Незалежності України начальник інспекції Процик Валерій Романович привітав відвідувачів зі святом:
«Незабаром визначне державне свято – День Незалежності України. І ми відзначаємо добрими справами. Усі ми – єдина родина. Ми добре виконуємо своє завдання – забезпечення стабільного сталого надходження коштів до бюджетів. Адже від результатів нашої роботи залежить передусім своєчасне проведення соцвиплат, у тому числі переселенцям зі Сходу, захист бійців в зоні АТО і організація нормального стабільного життя й соціального благополуччя громадян» Діткам, які разом з батьками завітали до ЦОП Валерій Романович подарував жовто-блакитні кульки. Дітки в свою чергу прочитали віршики про мир.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x