На Маньківщині у будинку згорів господар

На Маньківщині у будинку згорів господар

Учора, 20 серпня о 16:10 в смт. Буки сталася пожежа в житловому будинку на вулиці Пушкіна. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Повідомлення про загорання до Служби порятунку надійшло від місцевих жителів, які помітили дим, що виходив з вікон будинку. На місце події оперативно прибули місцевий пожежно-рятувальний підрозділ Управління ДСНС та спецтехніка ПП «Перлина Тікача».

Завдяки спільним зусиллям впродовж години пожежу було ліквідовано. Через сильне задимлення приміщення рятувальники змушені були працювати в апаратах на стисненому повітрі. Під час огляду місця пожежі в одній із кімнат було знайдено тіло 63-річного господаря.

Як з`ясувалося під час розслідування, того дня, чоловік залишив без нагляду на увімкненій електроплиті вечерю, що врешті призвело до займання. Господар, намагався ліквідувати пожежу власними силами, але отруївся димом, втратив свідомість та загинув.

В результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку на загальній площі 145 кв.м., 1 тону сіна врожаю 2014 року та домашні речі. Вірогідно, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. За попередньою інформацією збиток завданий вогнем склав 25 000 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x