У Черкасах відбудеться концерт в День Державного Прапора України

У Черкасах відбудеться концерт в День Державного Прапора України

23 серпня, в День Державного Прапора України та напередодні свята Незалежності, організатори та учасники музичного проекту «В Україні наша доля й воля» запрошують мешканців і гостей міста на концертну програму, підготовлену до цих державних свят. Захід відбудеться на Площі 700-річчя Черкас і розпочнеться о 13.00 та триватиме до 16.00.

Поміж виконавців – відомі в місті співак-бард Іван Ніщіменко та вокально-інструментальний ансамбль «Оршанець» однойменного Навчального центру Державної прикордонної служби.

Ініціаторами та організаторами музичного проекту «В Україні наша доля й воля» виступили комітети самоорганізації населення «Калиновий» та «Кривалівський».

Як повідомив голова КСН «Калиновий» Сергій Хомутов, у рамках концертної програми буде проведено акцію «Карооке на Майдані», в якій виконавці змагатимуться за краще виконання пісень. У ході акції відбудеться добровільний збір коштів, які опісля буде передано на потреби автомобільного батальйону, що незабаром вирушить у зону проведення Антитерористичної операції, що триває на Сході України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x