За останній тиждень гідравлічних випробовувань у Черкасах сталося 11 поривів

За останній тиждень гідравлічних випробовувань у Черкасах сталося 11 поривів

Два значних пориви трапились вчора під час гідравлічних випробовувань на магістральних мережах Черкаської ТЕЦ: на вул. Смілянській (поблизу Вантажного порту) та вул. Чайковського (у мікрорайоні «Зелений»). Загалом тепловикам доведеться повністю замінити понад шістдесят метрів аварійної тепломагістралі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

Про це розповів заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Черкаської міської ради Олександр Риджаніч.

За його словами, ремонтним бригадам Черкаської ТЕЦ та КП «Черкаситеплокомуненерго» доводиться працювати у напруженому режимі, аби встигнути завершити гідравлічні випробовування у визначені терміни та оперативно відновити пошкоджені ділянки трубопроводів.

Приміром, за останній тиждень під час гідравлічних випробовувань на мережах КП «Черкаситеплокомуненерго» виникло 11 поривів, п’ять з яких вже ліквідували.

А також додав, що в ході проведення гідровипробовування тимчасово припиняється подача гарячого водопостачання виключно у тих мікрорайонах, де здійснюються така перевірка на міцність мереж. Тоді як жителі решти районів Черкас (де вже проведені гідровипробовування, чи куди ще черга не дійшла) отримують безперебійно гарячу воду.

Разом з тим відзначив, що тепловики вже успішно пройшли три етапи гідравлічних випробовувань, які охопили левову частину Черкас. Тепер черга дійшла і до завершального – четвертого етапу гідровипробувань, який триває у мікрорайоні «Хімселище», у районі вокзалів. А також – Південно-Західному районі Черкас, де вже завтра розпочнуться відповідні роботи з перевірки тепломереж.

Тому жителі будинків, розташованих у цих районах на сьогодні не мають гарячої води. Проте комунальники обіцяють завершити усі роботи з проведення гідровипробовувань вже найближчим часом та максимально швидко подати в оселі черкасців гарячу воду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x