За добу двоє черкащан нелегально перевозили рибу

За добу двоє черкащан нелегально перевозили рибу

Державтоінспектори в місті Черкаси за добу вилучили близько 1210 кілограмів свіжомороженої річкової риби, що перевозилась без відповідних документів. Водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до чинного законодавства. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ДАІ Черкаської області.

20 серпня, під час патрулювання містом Черкаси, на вулиці Чехова, працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль «Фольксваген-Транспортер», під керуванням 63-річного жителя с. Свидівок. В ході огляду салону автомобіля, правоохоронці виявили ящики в яких знаходилось 1070 кг свіжомороженої річкової риби – карась. Працівники міліції запросили від перевізника документи на вантаж, але в наявності необхідних паперів, які підтверджували походження та якість риби не виявилось.

Схожа ситуація трапилася і з 41-річним водієм, місцевим жителем, автомобіль якого Державтоінспектори зупинили також на вулиці Чехова. «Опель-Мовано» правоохоронці зупинили для перевірки документів, а під час огляду автомобіля, в салоні, було виявлено 140 кг свіжомороженої риби (лящ, карась) без документів дозвільного характеру.

Для з’ясування всіх обставин на місця подій було викликано співробітників відділу ветеринарної міліції. Відносно водіїв, складено адміністративні протоколи за ст.164 та ст.107 Кодексу України про адміністративні правопорушення..

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x