На Черкащині триває акція «Єдина родина»

На Черкащині триває акція «Єдина родина»

Цього тижня в усіх районах області триває акція «Єдина родина». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Кожен відвідувач 22 центрів обслуговування платників Черкаської області отримає напередодні визначних свят Дня незалежності та Дня Державного Прапору України, крім якісного обслуговування, невеличкий подарунок – жовту або блакитну повітряну кульку, прапорець, жовто-блакитну «валентинку» із привітаннями.

У рамках акції в державних податкових інспекціях області працює «Польова пошта». Листи, малюнки, листівки бійцям АТО готують для передачі через відповідні оргкомітети та громадських активістів працівниці інспекцій, діти міндоходівців, онуки волонтерів податкової служби.

Не залишено поза увагою і гостей Черкащини – переселенців з АР Крим та Сходу країни. Крім збору речей повсякденного вжитку та продуктів до свята небайдужі працівники місцевих підрозділів ДФС прийняли рішення допомогти підготувати малечу до нового навчального року та подарувати зошити, підручники й осінній одяг.
Перші відгуки про акцію надійшли із Христинівки. Місцеві мешканці вважають, що такі заходи сприяють вихованню моральних якостей молодого покоління, зміцненню дружніх зв’язків та єдності юних громадян нашого району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x