Обласна влада допоможе ліквідувати наслідки аварії у Городищі

Обласна влада допоможе ліквідувати наслідки аварії у Городищі

На найближчій сесії обласної ради, що відбудеться на початку вересня, будуть виділені кошти на ліквідацію наслідків аварії у Городищі, що сталась у результаті зходження з залізничної колії 11 цистерн із нафтопродуктами.Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Про це повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко після оглядин місця аварії разом із першим заступником голови обласної ради Наталією Кравцовою.

Горючий мазут, що потік по меліоративній канаві на 500 метрів від місця аварії, завдав шкоди десятьом домогосподарствам, три з яких згоріли повністю, а інші вимагають суттєвого ремонту. Погоріли і прибудинкові території – сараї, літні кухні, городина, у деяких мешканців живцем згоріли собаки, що були прив’язані. Вщент згоріла приватна СТО та бюро ритуальних послуг, що знаходились у двадцяти метрах від головного місця локалізації вогню.

– Ми допоможемо місцевим бюджетам – найближча сесія обласної ради виділить кошти на ліквідацію наслідків аварії, – пообіцяв голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – А поки встановлюється сума збитків, черкаські будівельники будуть починати відновлювати оселі постраждалих містян.
Потрібно чимшвидше допомогти городищанам відбудувати їх помешкання, адже насуваються холоди.

Наразі місцева влада вирішує питання про забезпечення погорільців тимчасовим помешканням.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x