Черкаський «Цетус» вибув із чемпіонату України

Черкаський «Цетус» вибув із чемпіонату України

У столичному Гідропарку триває чемпіонат України з пляжного футболу. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Черкаські команди не вийшли зі своїх груп та завершили виступи на чемпіонаті.

Вчора у Києві проходили заключні матчі групового етапу чемпіонату України з пляжного футболу. Черкаський «Цетус» зустрічався з чемпіоном Києва, «Гріффіном». Черкаська команда достойно трималася з сильним суперником, не відсиджуючися в обороні та небезпечно контратакуючи. Втім кияни таки виявилися сильнішими й перемогли з рахунком 4 : 2. Кращим гравцем у «Цетусу» став Петро Степанов, який відзначився дублем.

Після цієї достойної поразки «Цетус» ще мав шанс потрапити до стикових матчів, однак у наступному матчі «Вибору» та «Євроформату» вирішувалася доля останнього півфіналіста. Перемогу здобув «Вибір» з рахунком 3 : 2. А до стикового матчу потрапив «Євроформат», в якого була краща різниця м’ячів.

У підсумку «Цетус», котрий встиг приємно здивувати організаторів чемпіонату, вибув за крок до півфіналу.
А за день до цього «Пальміра» зазнала другої поразки на турнірі від «АртурМьюзіка» з рахунком 3 : 7 й також завершила свої виступи. Таким чином до півфіналів вийшли «Гріффін», «ФарсіФарм» та «Вибір». Останню путівку у стиковому матчі розіграють «АртурМьюзік» та «Євроформат».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x