До Черкас на семінар прибуло 30 арбітрів

До Черкас на семінар прибуло 30 арбітрів

У п’ятницю в Черкасах розпочався суддівський семінар ФБУ. Участь у традиційному семінарі беруть арбітри Вищої та Першої ліги, є і кілька спеціалістів, які обслуговують дитячі ліги. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Робота у Черкасах триватиме протягом трьох днів. За цей час арбітри мають скласти нормативи з фізичної підготовки та іспити з теорії, а також практичний курс. Практикуватимуться спеціалісти на матчах черкаських команд. Зокрема, вчора для них було зіграно два матчі. Окрім анонсованої гри «Черкаських Мавп» та «Ветеран-Баскета», це ще й поєдинок «Черкаських Мавп-99» та «ЧДТУ».

За словами куратора семінару – Володимира Драбіковського, чотирьох матчів цілком достатньо, аби переглянути тридцять арбітрів, саме така кількість прибула у Черкаси на цей семінар. Серед головних гостей куратор семінару – Володимир Драбіковський та кращий арбітр України – Борис Рижик. Також у семінарі беруть участь п’ятеро черкаських арбітрів.

Вчора арбітри взяли участь у тренуванні на центральному стадіоні, яке проводив тренер «Черкаських Мавп» з фізпідготовки – Сергій Загоруй. Ввечері на рефері чекали два товариські матчі, а сьогодні – іспити.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x