У Черкасах зупинено мопедиста позбавленого права керування

У Черкасах зупинено мопедиста позбавленого права керування

У п’ятницю, 22 серпня, в місті Черкаси на вулиці Чигиринській під час несення служби інспекторами ДАІ за порушення Правил дорожнього руху, був зупинений 45-річний водій мопеда «Сузукі», житель Черкаського району. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДАІ Черкаської області.

Зупинивши мопед, інспектор підійшов до водія відрекомендувався, назвав причину зупинки та попросив пред’явити документи. На що водій зреагував дуже зверхньо і в грубій формі надав пояснення, що забув їх вдома. Та правоохоронців не переконали його незрозумілі розповіді про поспіх та неуважність. Тож вирішили перевірити водія по базам Державтоінспекції.

Під час перевірки по базі «НАІС» було встановлено, що даний водій 05.07.2014 року Черкаським районним судом був позбавлений права керування ТЗ терміном на 12 місяців. Однак подовжував керувати мопедом.

По цьому факту були складені адміністративні протоколи за статтями 126 ч. 2 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом ), 126 ч. 3 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленими права керування) та 121 ч. 6 КУпАП (керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим в установленому порядку та без номерного знака).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x