Вчора зіграли фінальний матч кубка Черкаської області з пляжного футболу

Вчора зіграли фінальний матч кубка Черкаської області з пляжного футболу

Вчора на Живчик-Арені відбувся фінальний матч кубка Черкаської області з пляжного футболу. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт». «Миронівська птахофабрика» впевнено обіграла «Темну Конячку» та завоювала кубок області!

Фінальний матч видався досить цікавим. Футболісти «Миронівської птахофабрики» швидко відкрили рахунок, однак «Темна Конячка», зусиллями Олександра Мірошніченка відновила паритет. Втім з плином часу гравці команди з Канівського району почали відриватися в рахунку. У другому таймі Євген Трандафілов проштовхнув м’яч повз Юрія Криштопа – 2 : 1.

А основний масив голів «посипався» у заключному таймі. Індутний та Трандафілов своїми ефектними пострілами відзначилися дублями, довершив справу команди Олексій Зоря, якому вдався чудовий дальній удар. «Темна Конячка» мала також чимало моментів, чого лише варті удари головою від Євтушевського, удари через себе Литвинова, дальні постріли Криштопа. Однак забити вдалося лише Джурі. Більше команді не щастило. До того ж, чудово в рамці відстояв Віктор Єрошов, котрий зробив усе, щоб врятувати свою команду. У підсумку 5 : 2, «Миронівська птахофабрика» тріумфує цього року!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x