У Черповодах на Уманщині зібрали 10 тонн гуманітарної допомоги

У Черповодах на Уманщині зібрали 10 тонн гуманітарної допомоги

У непростий час військової агресії північного сусіда тисячі добровольців та призваних воїнів запасу йдуть до військкоматів усіх областей України, щоб у разі необхідності збройною рукою стримати бундючну зарозумілість окупанта, а всі інші громадяни України активно підтримують та допомагають українській армії та мирним жителям звільнених територій. Не залишилися осторонь і жителі Уманського району.

На Уманщині, а саме у с. Черповоди жителі села зібрали майже 10 тонн гуманітарної допомоги мирним жителям Донбасу та продовжують збирати продукти, амуніцію та речі на підтримку українських вояків.

Всі жителі с. Черповоди активно прийняли участь в збиранні необхідних продуктів харчування. Допомагали чим могли, хтось приніс картоплю, макарони, інший – сало, мед та інші продукти. Загалом було зібрано овочів – 4т., меду –100 кг, макаронів –100 кг, води – 1т., крупи – 1,5 тонн та близько 100 банок консервації.

В цю доброчинну акцію включилися й місцеві фермери та приватні підприємці, а саме: керівник ФГ «Хорста» Станіслав Хорохонько, керівник СВК «Черповоди» Юрій Деренюк, керівник фермерського господарства «Агролюкс» Ігор Подлесний, приватний підприємець Володимир Кольба та фермер Олександр Пастушенко.

Про це «Новій Добі» повідомили в Уманській РДА.

21 серпня водій Андрій Назаренко, сільський голова Ігор Олійник та керівник фермерського господарства Станіслав Хорохонько супроводжували машина з гуманітарною допомогою до м. Сміла, де приєдналася до великої колони і успішно доїхали до кінцевого маршруту у м. Щастя (Луганська область), де вантаж розділили між жителями. Незважаючи на складність маршруту, вони залишилися задоволеними від того, що 10 тонн продуктів – серед них: картопля, крупи, борошно, макарони, соняшникове масло, мед тощо – доставлено до міста Щастя, яке поволі повертається до мирного життя.

При зустрічі Ігор Олійник, сільський голова розповів, що населення с. Черповоди активно збирає і відправляє продукти харчування солдатам, які нині беруть участь у антитериростичній операції на Сході держави, а також –мирним жителям звільнених армією територій.

Ось така підтримка Черповодівців підтверджує незаперечну істину – народ від Сходу до Заходу та армія в Україні – єдині в спільних діях: бійці боронять рідну землю, а жителі надають їм допомогу…А ще вони допомагають і тим мешканцям Сходу, які повертаються до мирних днів життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x