Черкаський клуб «Грізлі» може залишитись без зали для тренувань

Черкаський клуб «Грізлі» може залишитись без зали для тренувань

Спортивний клуб «Грізлі» потребує фінансової допомоги. Через безгрошів’я спортсмени можуть лишитися без зали для тренувань. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Фінансової підтримки потребує відомий у Черкасах спортивний клуб «Грізлі». Його вихованці захищають честь Черкащини на різноманітних всеукраїнських та європейських першостях. «Грізлівці» регулярно поповнюють черкаську скарбничку новими нагородами. Утім, новий спортивний сезон для спортсменів під загрозою зриву.

Ще на початку літа спортсмени розпочали ремонт у новій залі для тренувань. Усе – власним коштом. Та завершити «реабілітацію» приміщення «грізлівцям» самотужки не до снаги. Спортсменам не вистачає коштів.

«Протягом усього літа робимо ремонт у новій залі, вже вийшли на фінішну пряму. Але,нажаль, закінчуються гроші. Потрібно ще приблизно десять тисяч гривень. Вирішили звернутися за допомогою. Будемо вдячні за будь-який внесок в наш клуб: фінанси, гирі, рукавички,скакалки та інший спортивний інвентар», – говорить В\’ячеслав Василенко, тренер спортивного клубу «Грізлі».

Реквізити:
Одержувач «ПриватБанк»
Василенко В’ячеслав Олександрович
Номер рахунку:4405 8823 0149 6638

Контакти тренера В\’ячеслава Василенка–0935150443/0976803945

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x