Уманські боксери здобули 3 срібла і 1 золото на Міжнародному турнірі

Уманські боксери здобули 3 срібла і 1 золото на Міжнародному турнірі

На Рівненщині, у містечку Кузнецовськ з 18 по 24 серпня, проходив ХХІХ Міжнародний турнір з боксу серед чоловіків. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Вперше за історію уманського боксу місто представляла збірна серед чоловіків в складі 4-рох боксерів: Звідеяк Сергій – 52 кг., Смірнов Андрій – 64 кг., Петриченко Ярослав – 69 кг., та Дробілко Дмитро 91 кг. Серед 58-ми учасників були представники Молдови, Дагистана, Туркменистану та України. Серед областей України в змаганнях брали участь боксери з Херсонської, Харківської, Київської, Хмельницької, Кіровоградської, Вінницької, Житомирської, Львівської, Черкаської, Рівенської областей.

Слід відзначити високий рівень організаціх змагань, адже в 40-річному місті турнір проходить майже 30-ть років, тобто досвіду організаторам непозичати. Основоположником та головним організатором є В.О.Чудінов – заслужений тренер України.

Дуже приємно відзначити, що серед 8-ми пар фіналістів в 4-х брали участь уманські боксери, тобто, маємо чотирьох призерів. Другі місця посіли першорозрядник Завідняк. Сергій, вигравши перший бій, програв у фіналі у надцікавому конкурентному бою майстру спорту міжнародного класу з Вінниці фіналісту чемпіонату світу серед військовослужбовців члену національної збірної України – Козаруку.

Також другим став Дробілко Дмитро, який, не маючи суперників у вазі до 91 кг., перейшов у суперважку категорію з вагою 88 кг. Вигравши перший бій, у другому йому протистояв Рівенський богатир МС Петровець Петро, який на 10 кг важчий за Дмитра. Нажаль також у рівному важкому бою наш Дмитро програв. Знову ж, тільки сріблом задовольнився Смірнов Андрій, який провів 3-ри виграшних бої з боксерами з міст Кузніцовська, Кіровограда, та Молдови. Відповідно, у 4-му трішечки поступився Шепелюку Юрію з Рівного. Натомість переможцем став Петриченко Ярослав, якому ще не виповнилося 18 років, зате він почергово виграв 3 своїх бої. У фіналі йому протистояв МС, бронзовий призер чемпіонату Європи серед військовослужбовців Пряда Дмитро з Херсону, який на 4 роки старший за Ярослава. І це не завадило уманчанину отримати перемогу.

Ото ж 3 срібла, 1 золото та друге командне місце. Такий здобуток збірної міста Умань на престижному міжнародному турнірі з боксу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x