У Черкасах організували флешмоб «Дітям – безпечний дорожній рух!»

У Черкасах організували флешмоб «Дітям – безпечний дорожній рух!»

Співробітники Державтоінспекції Черкаської області спільно з юними інспекторами дорожнього руху Черкаської загальноосвітньої школи № 25, в центрі міста Черкаси, організували флешмоб «Дітям – безпечний дорожній рух!». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

27 серпня, рівно о 12 годині, в місті Черкаси по бульвару Шевченка пролунали перші ноти позивних юних інспекторів дорожнього руху, які відразу привернули загальну увагу. Діти за допомогою танців та плакатів закликали громадськість до проблеми дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Адже на сьогоднішній день це питання є надзвичайно важливим в роботі Державтоінспекції.

Призиваючи усіх учасників дорожнього руху про необхідність дотримання правил безпечної поведінки на дорозі, ЮІРівці продемонстрували агітаційний виступ, під час якого з задоволенням до нього приєднувалися маленькі пішоходи, які з батьками підходили подивитися на цей захід.

На згадку про сьогоднішній флешмоб усі маленькі учасники дорожнього руху отримали «Пам’ятку з Правил дорожнього руху». Не забули ЮІРівці і про водіїв. Разом з Державтоінспекторами вручали їм листівки та закликали не порушувати ПДР, бути більш уважнішими за кермом, адже діти інколи бувають розсіяними та неуважними.

Державтоінспекція Черкаської області має надію, що сьогоднішній захід вони провели не даремно, і усі учасники дорожнього руху скористаються порадами, будуть завжди уважними та дотримуватимуться Правил дорожнього руху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x