На сесії Черкаської районної ради вирішували земельні та майнові питання

На сесії Черкаської районної ради вирішували земельні та майнові питання

Сьогодні, 28 серпня у ході своєї робочої поїздки до Черкаського району, голова обласної ради Валентина Коваленко взяла участь у сесії районної ради. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської обласної ради.

У своєму зверненні до депутатів Валентина Михайлівна перш за все, закликала їх до єднання заради вирішення актуальних проблем сьогодення, а також до активної співпраці між районною і обласною радами:

– Районні і обласні ради мають повноваження представляти інтереси громади. А щоб робити це, потрібно чути громаду, знати її проблеми, аби потім допомагати їх вирішувати. Я вже здійсннила ряд робочих поїздок до Шполянського району, Драбівського, Корсунського, Канівського районах, зараз – Черкаський район. Моя мета – зустрітися з депутатами місцевих рад, побувати, якщо є така можливість, на сесіях, почути підприємців, побачити інфраструктуру, школи, садочки, ФАПи, клуби, дороги.

На розгляд сесії районної ради внесено більше двадцяти питань, важливих для життя району. Серед них, зокрема, програма щодо здійснення заходів цивільного захисту та мобілізації, зміни до районного бюджету, програми соціально-економічного розвитку району, земельні та майнові питання тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x