У Хрестителевому ще активніше займатимуться спортом

У Хрестителевому ще активніше займатимуться спортом

За сприяння Громадянського руху «За процвітання Черкащини» в селі встановлять сучасний спортивний майданчик.
Укотре село Хрестителеве, що на Чорнобаївщині, підтвердило звання найспортивнішого. Змагання відбулися 23 серпня в селі Красенівка під час Всеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного.
Такими результатами пишається все село, а особливо молодь.
Про це повідомляє сайт grom-che.
– У нас сформувалися справжні спортивні династії! У команді є чимало хлопців, які змогли зайняти місця своїх батьків, – розповідає капітан команди, голова районної ради Михайло Бурган. – Та головне – нам удалося неабияк підняти престижність спорту. Тож головна перемога – коли молодь іде не до бару, а в спортивний зал.

Відтепер у жителів Хрестителевого для цього з’явиться ще одна вагома можливість – новий спортивний майданчик із сучасними тренажерами. Сертифікат на його встановлення Михайлу Бургану вручила співорганізатор свята богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного, голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна.

– Я сподіваюся, що таким чином ми забезпечимо доступ до безкоштовних занять спортом для всіх охочих, – відзначила Наталія Нетовкіна. – Сьогодні це вкрай важливо, щоб люди мали можливість бути здоровими та перебувати в гарному життєвому тонусі. А спорт для цього – найкращий засіб!

Свято богатирської сили на призи пам’я¬ті Івана Піддубного відбувається на його батьків¬щині з 1990 року. Щороку ця спортивна подія виходила на новий рівень, і стала святом сили, краси і величі духу українського народу.
Цьогоріч за звання «найсильнішого» боролися учасники з Києва та Київської області, Полтавщини, Вінниці, Луганщини, Черкас, Золотоноші. Гідну конкуренцію заїжджим богатирям склали земляки Івана Піддубного з Чорнобаївщини. У конкурсі «Найсильніша людина свята» переміг Науменко Роман із села Красенівки. А абсолютним чемпіоном турніру з греко-римської боротьби став Євгеній Совєт з міста Кременчука.

Організацію цьогорічного свята на високому рівні забезпечили голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна, родина місцевих аграріїв і меценатів Душейків та багато інших небайдужих черкащан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x