Чоловік через ревнощі убив товариша на Чорнобаївщині

Чоловік через ревнощі убив товариша на Чорнобаївщині

Через ревнощі до дружини житель чорнобаївщини позбавив свого товариша життя. Зловмисника затримано на місці вчиненні кримінального правопорушення. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського райвідділу міліції зателефонувала фельдшер швидкої допомоги та повідомила про смерть 27-річного жителя одного із сіл району, який помер від отриманого ножового поранення. Лікарі намагалися допомогти потерпілому, проте врятувати життя чоловіка не вдалося.

За кілька хвилин за вказаною адресою прибули працівники слідчо-оперативної групи райвідділу. На місці події вони побачили машину швидкої допомоги, в якій знаходилося тіло потерпілого, а у дворі домоволодіння, де саме і сталася пригода, сидів сп’янілий чоловік, на одязі якого було видно сліди крові.

Встановлюючи обставини події, правоохоронці з’ясували, що напередодні трагедії потерпілий з подругою завітали до односельців у гості. Господарі запросили їх за стіл. Не обійшлося без оковитої. Під час застілля власник будинку приревнував свою дружину до гостя і замахнувся на жінку ножем. Молодий чоловік став на її захист. Це не аби як розлютило зловмисника і він завдав ножового удару чоловікові. Від отриманого поранення потерпілий впав, а зловмисник, викинувши ножа, пішов на двір, немов нічого не трапилося. Швидка допомога, яку викликали жінки, приїхала через декілька хвилин, проте врятувати пораненого молодика медиками не вдалося.

Наразі зловмисника затримано. З місця події вилучено ряд речових доказів, які підтверджують його вину. За цим фактом слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Досудове розслідування продовжується.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x