У квартирі смілянина виготовляли і вживали наркотики

У квартирі смілянина виготовляли і вживали наркотики

Чоловік за пляшку горілки надавав своє житло для виготовлення і вживання наркотиків. Під час проведення санкціонованого обшуку його квартири, оперативники вилучили приладдя для виготовлення наркотичних засобів і виготовлений наркотик. Власник оселі у вчиненому зізнався і вже дає покази слідству. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Смілянського міськвідділу міліції звернулися місцеві жителі і повідомили про те, що в одній із квартир п’ятиповерхового будинку мешкає 34-річний чоловік, який веде антигромадський спосіб життя. До його оселі останнім часом постійно сходяться незнайомі люди, де, ймовірно, виготовляють і вживають наркотичні засоби, тому що з квартири роздається різкий запах. Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочали перевірку.

За справу взялися співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Смілянського міськвідділу міліції. Отримавши дозвіл на проведення обшуку помешкання підозрюваного, правоохоронці завітали за його місцем проживання. Побачивши людей у формі на своєму порозі, господар обімлів – оперативники з’явилися саме в той момент, коли зловмисник разом із товаришем займався виготовленням наркотичного засобу. В присутності понятих речові докази були вилучені та направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Черкаській області. Господаря квартири правоохоронці доставили до Смілянського міськвідділу міліції для з’ясування обставин.

На допиті підозрюваний свою вину визнав повністю і вже дає покази слідству. Він вказав, що сам наркотиків не вживає та, коли приятелі питають дозволу, щоб виготовити і прийняти дозу в його квартирі, то він не відмовляє. Віддячували чоловікові горілкою. Такі послуги смілянин надавав протягом тривалого часу і навіть не замислювався, що за це передбачено кримінальну відповідальність.

На сьогодні тривають експертизи. Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x