Драбівчанину повернули вкрадений вулик

Драбівчанину повернули вкрадений вулик

Двоє зловмисників викрали у місцевого жителя вулик. Зловмисників затримано, викрадене повернуто господарю. Дії затриманих кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Драбівського районного відділу міліції звернувся 65-річний місцевий житель із повідомленням про крадіжку вулика з його пасіки, яка розташована в лісосмузі району. За вказаною адресою черговим було направлено слідчо-оперативну групу райвідділу.

Про це «Новій Добі» повідомили в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

Прибувши на місце події, правоохоронці взялися за справу. Поки експерти вилучали речові докази, працівники карного розшуку опитали можливих свідків, перевірили за місцем проживання раніше судимих осіб та місцевих бджолярів. В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до даного кримінального правопорушення причетні двоє 43-річних жителів одного із сіл району. Підозрюваних було запрошено до райвідділу для дачі показів. Чоловіки розповіли правоохоронцям, що того дня вранці їхали на підводі у сусіднє село по справах. Побачили вулики, які ніхто не охороняв і вирішили один вкрасти. Ввечері продали його одному із місцевих бджолярів за 100 гривень та пляшку оковитої. Кошти витратили на харчі та влаштували застілля.

Як повідомив начальник Драбівського райвідділу міліції Володимир Рець, за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x