Управління Укртрансінспекції в області розпочне свою роботу лише із січня наступного року

20 серпня в ПАТ «Черкаське АТП 17162» управлінням Укртрансінспекції в області проведено семінар-нараду з автомобільними перевізниками щодо проблемних питань стану аварійності на ліцензованому транспорті та виконання заходів з підвищення рівня безпеки автоперевезень.

Я разом із начальником управління промисловості та розвитку інфраструктури Юрієм Панченком, начальником управління Укртрансінспекції в області Євгеном Кімликом, т.в.о. начальника сектора автомобільно-технічної інспекції УДАІ УМВС України в області Сергієм Голубом взяли участь у заході.

Під час обговорення питань порядку денного перевізники негативно оцінили роботу Укртрансінспекції, яка самоусунулася від своїх функціональних обов’язків щодо виведення з ринку перевезень суб’єктів господарської діяльності, які здійснюють перевезення пасажирів без дозвільних документів.

У своєму виступі Євген Кімлик, з посиланням на статтю 31 Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» заявив, що управління розпочне свою роботу з 01 січня 2015 року.
Я закцентувала увагу присутніх на необхідності виконання норм чинного законодавства в галузі автомобільного транспорту, всебічної співпраці бізнесу і влади та консолідації всіх зусиль з питань виведення такого ганебного явища як «нелегальні» перевізники.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x