Як далі боротися з наркоманією, вирішували у Драбові

Як далі боротися з наркоманією, вирішували у Драбові

З метою підвищення рівня протидії поширенню наркоманії та боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів 1 вересня в Драбівській райдержадміністрації відбулося засідання координаційної ради під керівництвом заступника голови державної адміністрації Олександра Снітка.

Захід відбувся також за участю завідувача сектору взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Анатолія Новака та оперативно уповноваженого сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Олександра Недвиги.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Учасники координаційної ради розглянули ряд важливих питань у вирішенні основних пунктів Плану заходів щодо протидії поширенню наркоманії та боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.
Олександр Недвига акцентував увагу на рівні наркоманії в районі, методи впливу та зниження негативних тенденцій в питаннях незаконного обігу наркотиків.

Олександр Снітко наголосив, що «наркоманія – це зло нашого суспільства, і ми як відповідальні особи району повинні прикласти максимум зусиль щодо викорінення цього явища».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x