ПриватБанк відновив роботу мережі відділень у Слов’янську та Лисичанську

ПриватБанк відновив роботу мережі відділень у Слов’янську та Лисичанську

ПриватБанк завершив відновлення роботи мережі своїх відділень у звільнених від бойовиків містах Донецької області. Як повідомила прес-служба ПриватБанку, з 1 вересня в Слов’янську обслуговують клієнтів усі 12 відділень ПриватБанку. Також практично повністю відновлено банківську мережу в Краматорську. Тут обслуговують клієнтів 28 відділень банку. На 1 вересня в Донецькій області працює 131 відділення ПриватБанку. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ПриватБанку.

У Луганській області за минулі вихідні співробітники ПриватБанку закінчили відновлення роботи мережі відділень у Лисичанську (6 відділень), а також відкрили обслуговування в новому відділенні в м. Рубіжне. На 1 вересня в Луганській області обслуговують клієнтів 30 відділень банку.

Режим роботи відділень ПриватБанку на Сході України можна уточнити за безкоштовним номером 3 700 або на спеціальному сайті vostok.pb.ua

Міста Донецької області, у яких на 1 вересня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Артемівськ, Білицьке, Білозерське, Велика Новосілка, Волноваха, Володарське, Вугледар, Горняк, Дзержинськ, Димитрів, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Курахове, Мангуш, Маріуполь, Миколаївка, Миронівський, Новогродівка, Новгородське, Новотроїцьке, Олександрівка, Родинське, Світлодарськ, Святогорськ, Селидове, Слов’янськ, Соледар, Тельманове, Українськ, Часів Яр, Червоний Лиман.

Міста Луганської області, у яких на 1 вересня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Біловодськ, Білолуцьк, Білокуракине, Гірське, Кремінна, Лисичанськ, Марківка, Мілове, Новопсков, Новоайдар, Рубіжне, Сватове, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Троїцьке, Щастя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x