За літо у Черкасах трапилось майже 240 поривів

За літо у Черкасах трапилось майже 240 поривів

Близько трьохсот поривів трапилось у Черкасах під час цьогорічних гідравлічних випробовувань тепломереж, якими опікуються КП «Черкаситеплокомуненерго» та «Черкаська ТЕЦ». Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської міської ради.

Зокрема, 214 аварійних ситуацій виникли на мережах КП «Черкаситеплокомуненерго», з яких 176 – вже ліквідовано. Лишилось 38 пошкоджених ділянок, з них 10 – на відомчих теплотрасах.

Також більше 80 поривів зафіксовано на тепломагістралях Черкаської ТЕЦ, левову частину пошкоджень вже усунуто. Тоді як лишилось відремонтувати близько 20 аварійних ділянок на мережах.

Про це розповіла перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська, зауваживши, що тепловики максимально швидко виконують ремонтні роботи з усунення аварійних ділянок на мережах.

Зокрема, нині в Черкасах без гарячої води перебуває 88 багатоповерхівки, що складає майже шість відсотків від загальної кількості житлових багатоповерхових будинків у Черкасах, які на сьогодні мають гаряче водопостачання.

За її словами, ремонтні бригади Черкаської ТЕЦ нині працюють на ліквідації поривів по вул. Чайковського (між вул. В. Чорновола та Р. Люксембург), а також по вул. Сумгаїтська, 20.

Тоді як працівники «Черкаситеплокомуенерго» нині усувають пошкодження на розподільчих мережах по вул. Чайковського та В.Чорновола.

Відповідні роботи планується завершити до 3-4 вересня.

Зі свого боку Алла Грохольська звернулась до всіх жителів Черкас з проханням з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, викликаних усуненням наслідків гідравлічних випробовувань, які традиційно проходять щороку у літній період, аби убезпечили містян від небажаних поривів на теплотрасах та відсутності гарячої води й тепла взимку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x