Черкащани вибороли срібло у чемпіонаті України з водно-моторного спорту

Черкащани вибороли срібло у чемпіонаті України з водно-моторного спорту

Черкащани поступилися дніпропетровцям у фіналі чемпіонату України з водно-моторного спорту. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

На декілька днів Черкаси перетворилися на центр водно-моторного спорту України. На дніпровських просторах мірялися силами кращі спортсмени із різних куточків країни. Вони боролися за нагороди чемпіонату України з водно-моторного спорту. Він цьогоріч минав у складних умовах. Через війну навіть не всі спортсмени змогли прибути до Черкас на змагання. На водних просторах Дніпра за перемогу змагалися п’ять команд. Серед учасників – спортсмени різного віку і з різним досвідом.

Зазвичай черкаські водно-моторники борються за найвищі сходинки п’єдесталу пошани. Однак цього разу вони поступилися суперникам із Дніпропетровська. Господарі в командному заліку посіли друге місце. Бронзу вибороли спортсмени з Одещини.

«Всі показали свій майстерський клас. Ми дуже раді, що тут, на Черкащині, пройшло гарне свято водно-моторного спорту», – ділиться Вадим Гураль, суддя національної категорії.

Нині черкаські майстри водномоторного спорту готуються до участі в Кубку України. Змагання пройдуть у Києві з 12 по 14 вересня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x