Учнів Бабанської спеціальної школи-інтернату привітали шефи

Учнів Бабанської спеціальної школи-інтернату привітали шефи

Вже традиційно 1 вересня, у День знань, співробітники Управління Служби безпеки України в Черкаській області відвідують Бабанську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат.

Співробітники Управління завітали на урочисту лінійку з нагоди 1-го вересня. Заступник начальника Управління СБУ в Черкаській області Юрій Новохацький щиро привітав дітей та педагогічний колектив із початком навчального року, побажав школярам міцного здоров’я, нових яскравих відкриттів та вражень.

Про це «Новій Добі» повідомили в СБУ в Черкаській області.

Навчально-виховний заклад для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, діє у селі Бабанка Уманського району з 1965 року. За цей час значна кількість дітей знайшла тут собі дах над головою, опіку, мудру пораду та підтримку вихователів та педагогічного складу навчального закладу. Нині у Бабанській школі-інтернаті перебуває близько 90 дітей шкільного віку.

Співробітники обласного Управління СБУ опікуються виховним закладом вже більше десятиліття. За ці роки колектив Управління допомагав інтернатній установі з ремонтними роботами, в насадженні саду, транспортом, необхідними речами для навчання та повноцінного життя і виховання дітей.

З нагоди Дня знань співробітники СБУ подарували вихованцям інтернату сучасні компьютери, для створення компьютерного класу для молодших учнів. Діти в свою чергу подарували неприховану дитячу щирість та радість.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x