Вихованець «Черкаських Мавп» допомагає українській збірній закріпитися у другому рядку турнірної таблиці

Вихованець «Черкаських Мавп» допомагає українській збірній закріпитися у другому рядку турнірної таблиці

На шостому поверсі п\’ятизіркового готелю «Меліа», окупованому українськими баскетболістами на чемпіонаті Світу в Іспанії, команда повісила три наших прапора. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Зарядившись бойовим духом українська збірна пішна на Туреччину. Третій матч групового етапу Кубка Світу наша збірна мала провести саме проти одного з фаворитів сикстету.

У результаті українці видали неймовірний матч, особливо це стосується другої половини гри. Зі старту поєдинку у нашої команди виникли проблеми у трисекундній зоні, де господарював Омер Ашик. З лідером турків у цьому матчі наші так і не змогли розібратися, він оформив вражаючий дабл-дабл (16 очок та 20 підбирань), натомість вони змогли дати раду ривку суперника.

Українці зуміли вирівняти матч у непростій ситуації завдяки кільком дальнім влучанням – 13:13 . Наш Михайлюк вступив у гру уже наприкінці першого періоду, змінивши Джетера. Протягом гри молодий вихованець «Черкаських Мавп» відіграв майже дев’ять хвилин, за які відзначився підбиранням та результативною передачею. Чимось неординарним Свят не запам’ятався, але свій внесок у важливу перемогу зробив, в його активі підбирання та передача.

Рівна та непоступлива гра точилася до початку четвертого періоду, коли Зайцев своїм триочковим віддалив українців на відстань у 6 очок – 53:47.

Причому головним став навіть не відрив наших, а те, як стратегічно грамотно команда Фрателло зуміла його втримати протягом всього четвертого періоду. Було кілька спроб турків переломити хід матчу, але холоднокровність у кидках з дистанції Мішули та Зайцева не залишили нашому іменитому супернику жодного шансу!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x