ПриватБанк і PEOPLEnet продовжують забезпечувати бійців АТО безкоштовним зв’язком

ПриватБанк і PEOPLEnet продовжують забезпечувати бійців АТО безкоштовним зв’язком

ПриватБанк та оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet продовжили до 1 жовтня народну ініціативу, у рамках якої українці можуть передати непотрібні CDMA-телефони українським воїнам у зоні АТО. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Передати непотрібний CDMA-телефон можна до 1 жовтня в будь-яке з 3 000 відділень ПриватБанку по всій Україні. Приймаються всі телефонні трубки, навіть із непрацюючим акумулятором і без зарядного пристрою. Якщо апарати буде здано з RUIM-карткою або з прошитим номером у самому телефоні, договори на телекомунікаційні послуги буде попередньо розірвано.

PEOPLEnet встановлює на такі апарати безкоштовний зв’язок всередині своєї мережі та надсилає українським воїнам у зону АТО.
За перші два тижні з початку ініціативи ПриватБанк і PEOPLEnet вже зібрали та передали військовим понад 3 500 телефонних апаратів з безкоштовним зв’язком.

Окрім переваг безкоштовного обслуговування, розмови всередині мережі стандарту CDMA менш вразливі до зовнішнього втручання, оскільки CDMA-зв’язок має вищий ступінь захисту порівняно зі зв’язком стандарту GSM.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x