На Черкащині продовжують знаходити снаряди та гранати часів війни

На Черкащині продовжують знаходити снаряди та гранати часів війни

Учора, 2 вересня у полі біля с. Шендерівка Корсунь-Шевченківського району місцевим населенням під час випасу худоби було виявлено 150 мм артилерійський снаряд та гранату Ф-1 часів війни. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

У с.Мліїв Городищенського району господарі присадибної ділянки проводили земляні роботи. Під час риття траншеї чоловіки наткнулися на предмет схожий на гранату. Одразу прибули рятувальники, які ідентифікували знахідку як гранату Ф-1. Під час огляду місця небезпечної знахідки співробітниками служби ДСНС було виявлено додатково 15 гранат РГ-42.

Цього ж дня до Жашківських рятувальників надійшла інформація про те, що у лісопосадці біля села Шуляки було виявлено артилерійський снаряд діаметром 122 мм, 2 артилерійські снаряди діаметром 76 мм та 2 артилерійські снаряди діаметром 45 мм часів Великої Вітчизняної війни.

Знешкодження виявлених вибухонебезпечних предметів проводять співробітники піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x