«Нове покоління Кам’янщини» ініціювали проведення акції «Лист побажань учасникам АТО»

«Нове покоління Кам’янщини» ініціювали проведення акції «Лист побажань учасникам АТО»

23-ю річницю Незалежності України сміливо можна назвати найпатріотичнішим святом. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської ОДА.

Такого національного піднесення українці не відчували давно. Проте важко святкувати й помпезно відзначати навіть такі потрібні заходи. Саме тому молодіжне об’єднання «Нове покоління Кам’янщини» спільно з сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації ініціювали проведення акції «Лист побажань учасникам АТО в День Незалежності України».

На центральній площі міста, де проходили урочистості з нагоди Незалежності України, було розміщено великий аркуш паперу, де кожен бажаючий міг написати своє побажання військовим, які наразі захищають єдність та цілісність нашої країни у східних областях, висловити слова вдячності або залишити на згадку патріотичний малюнок.

Слід зазначити, що охочих виявилося чимало. Організатори змушені були шукати додаткові матеріали. Малеча, котра полюбляє малювати мала змогу створити власні роботи на окремих невеличких аркушах. А деякі жителі міста приносили освячені в церкві хрестики та іконки.

Усі зібрані листи та малюнки будуть передані нашим землякам у зону АТО. Сподіваємося, що це зможе підняти їх моральний дух та допоможе якнайшвидше повернутися додому живими!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x