Одарич не задоволений роботою одного з департаментів

Одарич не задоволений роботою одного з департаментів

Міського голову Черкас не задовольняє робота департаменту архітектури та містобудування. Сьогодні під час наради, де заслуховувалися звіти по виконанню доручень, Сергій Одарич заявив, що його не влаштовує такий підхід до роботи. Департамент архітектури та містобудування один з найгірших з усіх департаментів міськвиконкому, зазначив міський голова. «Новій Добі» повідомили про це в Черкаській міській раді.

– Робота по всіх напрямках провалена. Мене це не влаштовує. З усіх доручень більшість не виконані. Тому тут я бачу два варіанти: або ви працюєте, або ми міняємо вас на людей, які будуть працювати, – заявив Сергій Одарич.

Серед доручень, які надавалися департаменту, міський голова не почув чіткої відповіді, коли планується введення в експлуатацію будинків в мікрорайоні «Яблуневий», чому гальмується будівництво ще одного під’їзду біля будинку за адресою Гагаріна, 45, де склалася аварійна ситуація тощо.

На пропозицію начальника управління капітального будівництва Лариси Слесаренко збільшити кількість людей в департаменті, міський голова відповів категоричної відмовою. За його словами, допоки він міський голова, збільшувати кількість чиновників не буде.

Наступні нарада з департаментом архітектури та містобудування відбудеться у середу. Там міський голова планує переглянути, як виконується департаментом Програма соціально-економічного розвитку.

Нагадаємо, що місяць тому міський голова Черкас змінив формат нарад. Відтепер щодня (крім понеділка) проводяться наради, де очільник міста дає чиновникам доручення і питає про результат їх виконання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x