Городищани передали допомогу батальйону «Черкаси»

Городищани передали допомогу батальйону «Черкаси»

На Городищині активно підтримують українських військових. Чергову допомогу від земляків отримали бійці батальйону територіальної оборони «Черкаси», що нині несуть службу в містечку Котовськ Одеської області. Про це «Новій Добі» повідомили в обласній раді.

Оскільки ситуація на східному фронті ще більше загострилася і треба вирушати на передову, хлопців терміново доукомплектували бронежилетами, захисними шоломами та іншою амуніцією. Повезли також продукти харчування та речі першої необхідності. 1 вересня вантаж відвезли і вручили бійцям: депутат обласної ради Олександр Лупашко, працівник райвійськкомату Роман Козюра і приватний підприємець Михайло Гончар.

У зборі необхідних речей для наших захисників активну участь взяли приватні підприємці, які працюють на центральному районному ринку Городища. Швидко зібрали 15 ящиків різноманітної допомоги. Завантажили повну машину. Ділилися охоче, адже точно знали, що допомога адресна, тож земляки-військовослужбовці усе отримають прямо в руки. Приватні підприємці зібрали кошти і придбали бронежилет та шолом англійського виробництва для городищанина Віктора Насальського, який вже перебуває на Сході.

Щоб доукомплектувати бійців батальйону «Черкаси», депутат обласної ради Олександр Лупашко за свої кошти придбав 6 захисних шоломів виробництва Великобританії, тактичні окуляри та багато іншого. Також передали бійцям ще 5 бронежилетів, придбаних за доброчинні внески жителів району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x