Черкаська обласна лікарня відзначила 60-річний ювілей

Черкаська обласна лікарня відзначила 60-річний ювілей

В актовій залі КЗ «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради» вчора було проведено урочистості, присвячені ювілею – 60-річчю з часу заснування медичної установи. Про це «Нову Добу» поінформували в обласній раді.

Як і годиться у таких випадках, першому було надано слово господарю – головному лікареві Олександрові Дуднику. У своєму вітальному слові Олександр Миколайович наголосив, що цей ювілей співпадає із ювілеєм заснування області. Тому всі ці роки лікарня, отримавши новий статус, невпинно розбудовувалася, розвивалася, і зараз має не лише досягнення та добру репутацію, але й славні традиції.

Спочатку на її базі функціонували сім стаціонарних відділень. Загальна потужність лікарні становила 200 ліжок. З часом відкрилися і функціонують майже тридцять стаціонарних відділень загальною потужністю понад тисячу ліжок та сімнадцять допоміжних лікувально-діагностичних служб.

В урочистих заходах узяла участь голова обласної ради Валентина Коваленко.

Голова обласної ради разом із заступником голови-керівником апарату облдержадміністрації Віталієм Ковалем, який оголосив вітання голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка, вручили нагороди – Почесні грамоти обласної ради й облдержадміністрації ряду працівникам медичної галузі. Колектив лікарні нагороджений грамотою облдержадміністрації і обласної ради, а головний лікар Олександр Дудник отримав відзнаку «За заслуги перед Черкащиною».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x