У Смілі відкрили меморіальну дошку загиблому міліціонерові

У Смілі відкрили меморіальну дошку загиблому міліціонерові

У Смілянській загальноосвітній школі №5 відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь її випускника В\’ячеслава Беспалого – мужнього міліціонера, який загинув при виконанні службових обов\’язків, намагаючись зупинити озброєного зловмисника. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Біля центрального входу в школу зібралися почесні гості: батьки В\’ячеслава Беспалого, начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар, перший заступник міського голови Юрій Студанс, заступник міського голови Олександр Головченко, представники Управління молоді та спорту виконавчого комітету Смілянської міської ради, педагоги та учні школи. Згадати добрим словом і вшанувати пам\’ять загиблого міліціонера прийшли і його колеги – працівники Смілянського міськвідділу на чолі з начальником Володимиром Зубенком.

У Смілі відкрили меморіальну дошку загиблому міліціонерові

Владислав Володимирович подякував органам виконавчої влади, місцевого самоврядування міста Сміли, адміністрацію школи і місцевих жителів, які допомогли увічнити пам\’ять мужнього співробітника міліції.
Зі сльозами на очах перед присутніми виступила і мама загиблого міліціонера. Галина Борисівна не могла приховати своїх емоцій – більше року болить за сином материнське серце. Вона згадала, як В\’ячеслав з вогником в очах і з радісним дитячим щебетом прийшов у перший клас, як тут він вперше закохався і як, будучи вже випускником, час від часу навідувався в рідні стіни навчального закладу. Жінка побажала всім миру і спокою, щоб всі ми жили щасливо в мирній вільній Україні.

Право відкрити меморіальну дошку було надано начальнику Управління Владиславу Пустовару та батькам загиблого міліціонера – Михайлу та Галині Безпалим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x