Корсунчани 1 вересня для військових зібрали 9 тисяч грн

Корсунчани 1 вересня для військових зібрали 9 тисяч грн

У понеділок, 1 вересня учні, батьки та вчителі Корсунь-Шевченківського району взяли активну участь у Всеукраїнській акції «Замість квітів – допомога армії». У цілому для військових із зони АТО корсунчани зібрали понад 9 тисяч гривень. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської ОДА.

Підтримку акції здійснювала громадська організація «Громадський Блок-Пост», на чолі з Оксаною Циганок та заступник обласного військового комісара Олег Захаренко.

Ініціатором проведення акції у Корсунь-Шевченківській гімназії стала директор закладу Інна Лут. У серпні 2014 року гімназія зазнала тяжкої втрати – у зоні АТО загинув її випускник, десантник 95-ї десантної бригади Сергій Білоушенко. Тому святкування Дня знань у гімназії було зі сльозами на очах.

Школярі, батьки та вчителі вшанували пам\’ять Сергія й усіх загиблих під час Революції Гідності та у війні на Сході України. У закладі встановили куточок пам’яті Сергія Білоушенка.

Крім грошей діти передавали солдатам свої листи та малюнки, які послужать оберегами нашим воїнам на передовій. Як зазначив Олег Захаренко, листи і малюнки солдати кладуть до своїх бронежилетів та касок і вірять, що вони допоможуть їм зберегти життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x