Підприємці з Макіївки можуть проводити реєстраційні дії у Черкасах

Підприємці з Макіївки можуть проводити реєстраційні дії у Черкасах

Державна податкова інспекція у м. Черкасах доводить до відома юридичних та фізичних осіб – підприємців, місцезнаходженням (місцем проживання) яких є Донецька та Луганська області, наступну інформацію.
З метою забезпечення захисту прав та законних інтересів зазначених вище суб’єктів господарювання, а також у зв’язку з соціально-політичною ситуацією, що склалась на сході України, Міністерством юстиції України виданий Наказ «Про проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Донецька та Луганська області».

Наказом встановлено, що проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Донецька та Луганська області здійснюється державними реєстраторами юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції України, а у разі можливості – державними реєстраторами юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців відповідних реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції України у Донецькій та Луганській областях.

Згідно з наведеним в Наказі Переліком, юридичні особи та фізичні особи-підприємці, зареєстровані Реєстраційною службою Макіївського міського управління юстиції у Донецькій області будуть проводити реєстраційні дії у Реєстраційній службі Черкаського міського управління юстиції у Черкаській області.
Усі інші суб’єкти господарювання Донецької та Луганської областей будуть проводити реєстраційні дії в районних та міських управліннях юстиції, які знаходяться на території Кіровоградської, Черкаської, Сумської та Полтавської областей. З детальним Переліком можна ознайомитись в Додатку Наказу Міністерства юстиції від 15.08.2014 р. № 1355/5 «Про проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Донецька та Луганська області».
Додаткову інформацію можна отримати за адресою м. Черкаси, вул. Благовісна, 170, тел:. (0472) 33-07-01 або за тел:.(0472) 35-91-58.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x