На Соборній площі Черкас пройде благодійне караоке «Пісні рідної землі»

На Соборній площі Черкас пройде благодійне караоке «Пісні рідної землі»

У Черкасах співатимуть з благодійною метою. У обласному центрі відбудеться національна караоке-забава «Пісні рідної землі» з народним артистом України Мар\’яном Гаденком. Захід проходитиме за підтримки Черкаської обласної ради. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської обласної ради.

Під час караоке-забави буде проводитися збір коштів. За згодою переможця вони будуть передані на лікування учасника АТО або сім’ї загиблого військового (особа ще визначається). До участі у заході запрошується активна учнівська та студентська молодь, а також усі небайдужі.

Проведення караоке-забави заплановане на 16:00 дев’ятого вересня. Місце проведення – Соборна площа міста Черкаси. Захід мають транслювати на телеканалах «УТР», «Рось» та в інтернеті.

Співорганізатор заходу, народний артист України Мар’ян Гаденко розповів, що такі заходи вже вдалося успішно провести у Яготині, Обухові та Бучі. Наступним пунктом маршруту благодійної караоке-забави буде Хмельниччина.

– Українська пісня не знає кордонів та меж. Вона супроводжує нас все життя і в час падінь, і в хвилини злетів. Тому я підтримала захід і щиросердно запрошую Вас прийти 9 вересня на Соборну площу та взяти участь в національній караоке-забаві «Пісні рідної землі» з народним артистом України Мар’яном Гаденком. Через пісню та духовне єднання зробімо Божу справу – підтримаймо фінансово наших захисників, – говорить голова обласної ради Валентина Коваленко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x