Під Іловайськом загинув черкащанин

Під Іловайськом загинув черкащанин

У боях під Іловайському загинув черкащанин Володимир Ложешніков, який воював у складі батальйону «Донбас». Про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповів Олександр Гуменний:

«У боях під Іловайськом загинула Людина, яку я знав, на жаль, лише невеликий проміжок часу. Але цього часу мені було достатньо, щоб вгледіти щирість душі, відкритість серця, життєлюбство, простоту й невимушеність у спілкуванні та багато інших чудових якостей мого нового товариша. Його ім’я – Володимир Іванович Ложешніков. Ми познайомились під час виборів, йшли в одній команді як кадидати в депутати Черкаської міської ради.

Майже одразу після виборів він добровольцем вступив до лав батальйону «Донбас» і вирушив захищати суверенітет та спокій нашої держави. І ось його не стало… До мене дійшли лише деякі невеликі подробиці того, що відбулося із ним під Іловайськом: був поранений у стегно; через постійні обстріли вражої артилерії не могли його відправити в тил, а через відсутність відповідних медикаментів пішло зараження крові й, як наслідок, гангрена; в полон росіянам здаватися відмовився. Головою розумію – «це ж війна», а душа вірити відмовляється… Є дружина, діти, друзі, родичі, колеги, просто товариші і, напевно, дехто з них із болем та слізьми питає: «Чому він?! За що?! Чому взагалі?!»… Але я гадаю, що Він сам відповів на всі ці запитання у перших двох словах останнього речення свого передвиборчого листа: «Имею честь!..» Таким він був і таким назавжди залишиться у моїй пам’яті та серці! Щирі співчуття родині, близьким та рідним. Земля тобі пухом, Володю… Вічна та світла пам’ять! ГЕРОЮ СЛАВА!!!

Прощання з Володимиром Івановичем відбудеться в неділю 7 вересня о 10.00 у дворі обласного УМВС (на вул. Смілянській)».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x