Володимирові Ткаченку – 60!

Володимирові Ткаченку – 60!

21 серпня цього року виповнилось 60 років нашому земляку, поету та письменнику, справжньому патріоту України Володимиру Тарасовичу Ткаченку. Про це «Новій Добі» повідомила «Смеляночка».

Володимир Тарасович відомий на Смілянщині й Черкащині прозаїк-гуморист, автор гумористичних збірок «Стусани», «Ойра, ойра» та «Не жалій батька в наймах», кіносценаріїв «Кіт з капустою» та «Московський клондайк». Лауреат ІІ і ІІІ премій літературного конкурсу «Коронація слова».

У 2010–2013 роках Володимир Тарасович був актором Смілянського народного аматорського театру «Перевесло» міського будинку культури. З 2014 року Ткаченко В.Т. працює актором мовного жанру Черкаської обласної філармонії, а також є головою Черкаської обласної організації національної спілки письменників України.

Третього вересня в центральній міській бібліотеці ім. О. Журливої пройшов творчий вечір ювіляра «Я нічого не придумав», який зібрав поціновувачів та фанів таланту і творчості Володимира Тарасовича. Прозові та віршовані твори звучали як у виконанні самого прозаїка, так і виконанні Вікторії Сінаєвської вихованки студії «Міраж» Будинку дитячої та юнацької творчості. А учениці ліцею (керівник-Наталія Береговенко) в дарунок талановитому земляку виконали пісню «Два дубки».

Бажаємо ювіляру міцного здоров’я, творчої наснаги, нових здобутків, миру та благополуччя!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x