У парку 50-річчя Жовтня для дітей організують свято «Велогерой»

У парку 50-річчя Жовтня для дітей організують свято «Велогерой»

Цієї суботи 6 вересня о 14.00. для дітей віком від 6 до 12 років у парку 50-тиріччя Жовтня проведуть свято «Велогерой». Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Дирекція парків».

Його організатор – підприємець, який упродовж року працює на території парку. На відміну від звичних батутів та надувних гірок, ПП Бауер від магазину “Адреналін” пропонує велосипеди напрокат. В оренду надають близько 20-ти сучасних двоколісних механізмів.

– Мета цього заходу – популяризувати велоспорт та активне дозвілля серед відвідувачів парку, зокрема, молоді, – говорить директор магазину Сергій Бауер. – Робота нашої точки в парку свідчить про те, що прогулянки на велосипеді стають популярними серед жителів міста.

У програмі велосвята конкурси для веломанів, а на найбільш спритних серед них чекають призи.

– КП «Дирекція парків» схвалює будь-яку ініціативу щодо залучення жителів міста до здорового способу життя, змістовного відпочинку, – говорить очільник підприємства Олександр Радуцький. – Тож сподіваємося на подальшу співпрацю з підприємцем та будемо раді бачити ще більше велосипедистів на доріжках найбільшого парку міста.

Нагадуємо, в парку 50-тиріччя Жовтня можна покататися на велосипеді з 12.00 до 20.00 у вихідні дні (осінній режим роботи).

Вартість послуги на годину – 15 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x