Посол Ізраїлю напередодні Рош-га-Шана відвідав Умань

Посол Ізраїлю напередодні Рош-га-Шана відвідав Умань

Днями в межах підготовки та відзначення єврейського нового року Рош-га-Шана місто Умань з офіційним візитом відвідала делегація Посольства Держави Ізраїль в Україні на чолі із Послом паном Еліав Бєлоцерковські.

Члени делегації провели зустріч із головою Черкаської обласної державної адміністрації Юрієм Ткаченком, виконувачем обов’язків міського голови Олександром Цебрієм та представниками силових структур, під час якої ознайомилися зі станом підготовки до прийому паломників та обговорили заходи безпеки під час святкування Рош-га-Шана.

Пан Еліав Бєлоцерковські подякував за співпрацю та проведену роботу і висловив сподівання, що відзначення Нового 5775-ого року пройде, як завжди, на належному рівні.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Також ізраїльська сторона повідомила, що цього року до м. Умань прибуде 12 поліцейських, які будуть сприяти охороні громадського порядку, та працюватиме цілодобово відділ консульського департаменту МЗС Держави Ізраїль у районі масового перебування хасидів.
На завершення Посол наголосив, що паломники зобов’язані дотримуватись чинного законодавства України і ні в якому разі не порушувати його.
Цього ж дня учасники наради відвідали об’єкти, пов’язані з паломництвом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x