Депутати Шполянської райради переймаються мобілізацією та дбають про ветеранів

Депутати Шполянської райради переймаються мобілізацією та дбають про ветеранів

5 вересня 2014 року голова районної ради Іван Скорик провів засідання тридцять п\’ятої сесії районної ради VI скликання.

В її роботі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Ірина Береза, начальники відділів і управлінь райдержадміністрації, міський та сільські голови, керівники правоохоронних органів, представники засобів масової інформації.

На засіданні було розглянуто питання про виконання районного бюджету за І півріччя 2014 року, про внесення змін до рішення районної ради від 30.01.2014 № 30-1/VI \”Про районний бюджет на 2014 рік\”, про внесення змін до районної програми забезпечення мобілізаційної роботи та здійснення заходів зміцнення обороноздатності держави на 2014-2016 роки в Шполянському районі.

Депутати районної ради проголосували за внесення змін до районної Програми створення, накопичення та утримання матеріально-технічного резерву щодо попередження ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на 2014-2018 роки.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській обласній раді.

З метою забезпечення 100 відсоткового виявлення одиноких ветеранів, які не в змозі забезпечити свою життєдіяльність та влаштування, за їх згодою, на постійне проживання до будинків-інтернатів було заслухано Інформацію про хід виконання районної Програми соціального захисту населення Шполянського району на 2011-2015 роки.

Окрім того, задля створення сприятливих соціально-економічних умов для реалізації прав інвалідів депутати затвердили районну комплексну програму \”Турбота\” на 2014-2020 роки.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Андрій Кунець поінформував присутніх про Програму розвитку рибного господарства водойм Шполянськогго району на 2014-2020 роки.

Депутати районної ради одноголосно затвердили Інформацію про хід виконання Програми охорони родючості грунтів Шполянського району на 2013-2015 роки.

На завершення сесії було заслухано начальника відділу Держземагентства у Шполянському районі Сергія Зайця про погодження затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під господарськими дворами) СПП \”Оліана\”.

Всі пропозиції та зауваження, висловленні депутатами районної ради під час обговорення, були враховані при прийнятті рішень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x