ЦВК утворила 213 виборчих комісій та реєструє кандидатів у депутати

ЦВК утворила 213 виборчих комісій та реєструє кандидатів у депутати

Учора, 5 вересня, відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.
Комісія зареєструвала 13 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування, а саме: Романюка В.І. – в ОВО № 17, Журавського В.С. – в ОВО № 66, Швеця Д.В. – в ОВО № 81, Озерову М.С. – в ОВО № 91, Струка В.О. – в ОВО № 104, Шахова С.О. – в ОВО № 106, Іванюка В.В. – в ОВО № 127, Ківалова С.В. – в ОВО № 135, Боделана В.Р. та Шидєрева Д.Д. – в ОВО № 143, Палагина І.М. – в ОВО № 159, Ноцького О.В. – в ОВО № 204, Кузюк В.М. – в ОВО № 215.

Про це «Новій Добі» стало відомо з офіційного сайту ЦВК.

Крім того, Комісія відмовила в реєстрації 5 кандидатів у народні депутати України, а саме: Демошенка С.В. – в ОВО № 30, Андрушка Ю.В. – в ОВО № 94, Модлицького О.І. – в ОВО № 96, Негоя Ф.Ф. – в ОВО № 186, Кудельської С.В. – в ОВО № 222 на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, у зв’язку з відсутністю документів, зазначених у частині другій статті 55 виборчого закону.

Отже, станом на 5 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала 25 кандидатів у народні депутати України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Під час засідання Комісія утворила 213 окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.
Рішення було прийнято після опрацювання подань щодо кандидатур до складу ОВК політичних партій, депутатські фракції яких зареєстровані в Апараті Верховної Ради України поточного скликання. А також – політичних партій – суб’єктів виборчого процесу, кандидатів у народні депутати України від яких було зареєстровано у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на чергових виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року. Кандидатури від них до складу окружних виборчих комісій включаються за результатами жеребкування, проведеного Центральною виборчою комісією 4 вересня 2014 року.
Відповідне рішення було прийнято одноголосно. Під час розгляду цього питання було оголошено керівний склад всіх окружних виборчих комісій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x