Слов’янським учням подарували сертифікати на відвідини Шевченківських місць

Слов’янським учням подарували сертифікати на відвідини Шевченківських місць

Найкращим учням школи №15, що в Слов’янську, голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко вручив сертифікат на екскурсію по Шевченківських місцях. Це відбулось під час урочистої лінійки, куди обласний очільник завітав на відкриття нового навчального року. Про це інформує прес-служба ОДА.

– Наступна зустріч повинна відбутись у нас на Черкащині, – зазначив Юрій Олегович. – Я просив би учнів, батьків, вчителів обов’язково побувати на землі великого генія Тараса Шевченка, тим паче, що цього року ми відзначаємо 200 років з дня його народження.

Сертифікати були вручені на відвідини таких видатних пам’ятних місць, як село Моринці, де народився Шевченко, Канів, де спочиває прах великого генія, урочище Холодний Яр, де зароджувалась незалежність Украйни, та першої козацької столиці міста Чигирин.

Урочисті заходи у школі супроводжувались музичними творами на слова Шевченка у виконанні заслуженого діяча мистецтв України Володимира Горбатюка та заслуженої артистки України Наталії Мамалиги.
Нагадаємо, школу №15 у Слов’янську, було суттєво зруйновано після обстрілів міста терористами. Заклад було відбудовано черкаськими меценатами за ініціативи голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка. У школі було відремонтовано 700 м2 даху, замінені вікна, зроблено ремонт у актовій залі, кабінеті психолога, та у 10 учнівських класах. Відремонтували і фасад будівлі. Сума ремонтних робіт, які тривали місяць, становить понад 700 тисяч гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x