У Черкасах поховали добровольця з батальйону «Донбас»

У Черкасах поховали добровольця з батальйону «Донбас»

Вчора провели в останню путь черкащанина, колишнього міліціонера, добровольця, бійця батальйону «Донбас», Володимира Ложешнікова. Він не чекав призову чи мобілізації. Одразу після місцевих виборів 25 травня, в яких брав участь, він пішов добровольцем у зону АТО. Пройшов важкий відбір до батальйону «Донбас». Уже в липні поїхав на Схід.

Загинув від під Іловайськом, коли підрозділ виходив з оточення. Був двічі поранений: 18 та 29 серпня. Мав можливість виїхати ще 18 серпня, коли із зони бойових дій вивозили поранених. Проте він відмовився і залишився зі своїми побратимами. 29 серпня отримав ще одне поранення і помер.

У дворі черкаського Будинку трауру зібралися його колишні товариші по службі в правоохоронних органах, побратими, родичі, близькі, керівництво області, міста та міліції, а також жителі Черкас. Поховали Володимира Ложешнікова в Свидівку. Про це інформує vikka.ua.

Як розповів друг загиблого Олександр Гуменний, Володимир завжди був позитивною людиною.

– Якщо він говорив, що допоможе, то допомагав завжди. Він назавжди залишиться у пам’яті друзів таким же життєрадісним, чуйним, добрим. Герої не вмирають, – зазначив Олександр Гуменний.
Володимиру Ложешнікову було 52 роки. Народився у Воркуті, у Псковській області закінчив школу, у Таллінні розпочав роботу в правоохоронних органах. У 1990 роках переїхав до Черкас, протягом 20 років працював у кримінальному розшуку. Потім перейшов у бізнес, балотувався у міську раду, але депутатом не став. Наприкінці травня пішов добровольцем на фронт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x