У Черкасах проведуть аукціон на підтримку бійців «Азову»

У Черкасах проведуть аукціон на підтримку бійців «Азову»

З 8 по 19 вересня ГО «Ультрас Черкаси» та черкаський осередок «Молоді Демократичного Альянсу» проведуть благодійний аукціон на підтримку черкаських ультрас, які воюють на сході України у складі батальйону «Азов». Про це «Нова Доба» дізналася із власних джерел.

«У військовому конфлікті на Сході України зараз бере участь десяток хлопців з числа черкаських ультрас. Вони вже встигли побувати в гарячих точках Донбасу, де проявили свою мужність і волю.

Була сформована друга група добровольців з п’яти молодих хлопців, що перебуває наразі на підготовці в Києві. Наше завдання – як належить екіпірувати і нових бійців.

Купуючи лоти з нашого аукціону ви робите внесок в гідне забезпечення черкаських ультрас, які відстоюють нашу незалежність на сході України», – пишуть організатори.

Аукціон відбуватиметься у соціальній мережі Вконтакті(vk.com/azov_ck), серед представлених лотів будуть абонементи, сертифікати, цінні речі, фанатська атрибутика та ін.

Організатри повідомляють, що кожен може підтримати хлопців додавши свій лот до аукціону чи просто перерахувати кошти на наш банківський рахунок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x