У Черкаському районі створили координаційний центр для допомоги бійцям АТО

У Черкаському районі створили координаційний центр для допомоги бійцям АТО

На виконання доручення голови облдержадміністрації, за підсумками робочої зустрічі з громадськими та волонтерськими організаціями, щодо надання допомоги в забезпеченні бійців, які несуть службу в зоні антитерористичної операції необхідним обладнанням, засобами індивідуального захисту, особистої гігієни, одягом, продуктами харчування та іншим, керівництво району вирішило створити аналогічний координаційний центр в Черкаському районі. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

До складу центру увійшли представники громадських організацій району, які брали активну участь у революції Гідності, були в перших рядах на майданах Черкащини. Також вони продовжують надавати посильну допомогу героям-визволителям східних областей України. Крім того, до вищевказаної структури долучилися керівники управлінь, відділів РДА, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, які відповідають у районні за соціальні, економічні, гуманітарні, медичні, правоохоронні напрями роботи.

Нагадаємо, що нині допомоги потребують п’ятеро учасників АТО – жителів Черкаського району та дві сім’ї загиблих героїв. Членами координаційного центру детально вивчаються їхні питання та можливості надання необхідної допомоги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x