Міська влада планує здійснити ремонт доріг на 60 вулицях

Міська влада планує здійснити ремонт доріг на 60 вулицях

Черкаські комунальники активно взялися за ремонт міських доріг. Минулого тижня роботи велися на «Луначарці», де фрезерували вул. Смаглія, Галана і Оноприєнка. За кілька днів там укладатимуть асфальт. Відсьогодні бригада працює на Лісовій просіці. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі міської ради.

Загалом, цього року міська влада Черкас планує здійснити поточний ремонт доріг на близько 60 міських вулиць.

– 12 вересня буде укладено договір з підприємством, яке виграло тендер на виконання зазначеного виду робіт. Це – Черкаський асфальтобетонний завод. Загальна сума тендеру за пропозицією переможця торгів становить 4,17 мільйона гривень. Тож, можна сподіватись, що вже цього тижня розпочнеться поточний ремонт доріг на визначених ділянках. За сприятливих погодних умов плануємо закінчити всі роботи до листопада, – повідомив начальник управління вуличної інфраструктури департаменту ЖКК Черкаської міської ради Сергій Отрешко.

За його словами, допоки тривали зазначені тендерні процедури, у Черкасах впродовж літнього періоду силами КП «Черкаського експлуатаційного лінійного управління автомобільних шляхів» було здійснено частковий ремонт проїжджої частини вул. Можайського, вул. Корольова, вул. 30-річчя Перемоги, вул. Руставі, вул. Сумгаїтської, вул. Дахнівської, вул. Карбишева, вул. Другого Українського фронту, проїзди до обласної дитячої лікарні та Палацу спорту «Будівельник».

Також було зроблено основи доріг з осколу вул. Толстого, вул. Пушкіна та вул. Сурікова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x