Проект по біогазу учениці Верхняцького НВК – серед кращих бізнес-планів Христинівщини

Проект по біогазу учениці Верхняцького НВК – серед кращих бізнес-планів Христинівщини

Нещодавно відбулись навчальні семінари в смт. Верхнячка та с. Велика Севастянівка, в рамках проекту Ресурсного центру ГУРТ «Розвиток малого підприємництва в сільських громадах України».

Проект покликаний активізувати підприємницький та лідерський потенціал у мешканців 8 сільських громад Кіровоградської та Черкаської областей.

Семінар відбувся у дружній та теплій атмосфері під керівництвом представника Ресурсного центру ГУРТ. Основна мета семінару – згенерувати бізнес-ідеї, які можуть бути ефективно реалізовані у громаді за підтримки Ресурсного центру ГУРТ і Фонду «Монсанто» та визначити діючих і потенційних підприємців, зацікавлених у реалізацій цих бізнес-ідей. Участь у семінарі взяли підприємці району, вчителі навчальних закладів разом зі своїми вихованцями, небайдужі мешканці Христинівщини, які хочуть та готові розвиватися.

Про це «Новій Добі» повідомили в Христинівській РДА.

Протягом семінару учасники представили безліч цікавих ідей: розважальний центр, клуб бального танцю, сімейний центр, екстремальні розваги та т.п. Але особливо зацікавили присутніх проект по виробництву біогазу учениці Верхняцького НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів ліцей №1 Елізи Запарованої та Юлії Ткаченко(науковий керівник – Людмила Денесюк) та проект з монтажу електрокотлів та вітрогенераторів підприємця Вадима Кифоренко.

Наприкінці, представник Ресурсного центру ГУРТ зазначив, що на діючих чи потенційних підприємців, які зацікавлені реалізувати ці бізнес-ідеї чекає навчання основам ведення бізнесу, консультаційна допомога з реєстрацією власної справи, матеріальна допомога на відкриття власної справи та навчання з розвитку та розширення бізнесу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x